1 Termék 17 423 EUR
Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Fiók létrehozása

A csillaggal jelölt mezők kitöltése (*) kötelező.
Név *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó ismét *
E-mail *
E-mail megerősítése*

Garancia

A Güttler Kft. termékeire az eladástól illetve, ha történik üzembehelyezés, ott az üzembehelyezéstől számított 1 év időtartamra teljes körű garanciát vállal. A garancia időn belül a termék gyártási- és anyaghibája esetén a gyártó a hibás részt térítésmentesen javítja, vagy ha erre nincs mód, kicseréli.

A garancia nem vonatkozik a természetes elhasználódás (kopás), túlzott igénybevétel és nem rendeltetésszerű használat okozta hibákra. A használati utasítás előírásainak megszegéséből, elmulasztásából, bizonyíthatóan gondatlan vagy szakszerűtlen kezelésből adódó károk esetén a garancia érvényét veszti.

A garancia a vásárlás napját igazoló bizonylattal, illetve a garancia adatlappal érvényesíthető a vevő, vagy meghatalmazott képviselője által. Amennyiben a javítás illetve a csere a vevővel előre egyeztetett időpontban a vevő, vagy annak képviselőjének hibájából nem végezhető el, úgy a gyártó az ebből adódó többletköltséget jogosult a vevőre hárítani. Ha a termék üzembehelyezése szintén a fenti okból meghiúsul, úgy ennek későbbi elvégzése csak a vevő megrendelésére, térítés ellenében történhet.

A beüzemelési adatlap, a szerviz munkalap, minőségi bizonyítvány, EK megfelelőségi nyilatkozat, valamint a használati utasítás a gép elválaszthatatlan részét képezik. Elveszésük, sérülésük vagy megsemmisülésük esetén a gyártó saját dokumentumai alapján jogosult a ténymegállapításra. Az elveszett, megsérült vagy megsemmisült dokumentumok pótlásáról a tulajdonos köteles gondoskodni saját költségén.

KÖZÖSSÉG